Спецпроєкти

Демократичний концерт від ОЕ: Вакарчук хоче виступити на День Києва


Вокаліст ОЕ записав відеозвернення до прихильників, яке розмістив на сторінці у Facebook. Вакарчук висловив бажання дати демократичний концерт на День Києва, 26 травня, на території Національного комплексу “Експоцентр України” (колишня ВДНГ).

Святослав запропонував поставити сцену на 360 градусів, щоб усім бажаючим було зручно дивитися на музикантів з ОЕ. Також він хотів би зробити одну фан-зону – без сидячих місць та віп-зони, куди зазвичай дорожче коштують квитки.

Є ідея) Як вам? Якщо підтримуєте ставте + в коментарях, поширюйте в себе. Не мовчіть ;)ps. Місце проведення- стандартна концертна локація на ВДНГ, на якій щороку влітку проходять музичні фестивалі. Так що все буде добре;)

Опубліковано Океан Ельзи / Okean Elzy Вівторок, 23 квітня 2019 р.

Вакарчук наголосив, що це міг би бути “демократичний концерт з демократичними цінами в демократичній країні”. Він додав, що його колеги за гуртом самі ще не знають про можливість концерту. Тож Святослав фактично звертався з пропозицією не лише до фанатів, а й до інших музикантів ОЕ.

Майбутній концерт (якщо він відбудеться) матиме назву “Океан не мовчить”. Фанатам Святослав загадково запропонував не мовчати теж.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь